Onze diensten

Naast het beheer van onze eigen websites, kunt uw bedrijf ook diverse diensten bij ons afnemen. Hieronder vindt u een greep uit onze mogelijkheden:

Hoogwaardige content

Een goede SEO valt en staat bij uniek hoogwaardig content. Maar uiteraard is dit niet voldoende om meer bezoekers naar uw site te trekken. Het moet natuurlijk ook prettig leesbaar zijn en voldoende aantrekkingskracht bieden aan uw publiek. Ook hierin kunnen wij een belangrijke rol spelen. Wij hebben ruime ervaring in het schrijven van hoogwaardig content.

Songteksten

Naast het schrijven van content, hebben wij ook ervaring in het schrijven van (kinder)liedjes. Dit kunnen wij ook voor uw bedrijf doen. Een op maat geschreven (kinder)liedje kan een ludieke manier zijn uw product onder de aandacht te brengen bij een specifieke doelgroep.

Voorbeelden

Brikke brul
Supervrienden
Opruimliedje
Ontruimingslied
Het luizenlied
Tippeltje de mier
Mijn smartfoon

Websites in WordPress

Een goede website is het visitekaartje van uw bedrijf. In goed overleg kunnen wij deze in WordPress voor uw bedrijf bouwen. U kunt ervoor kiezen dat wij alleen het raamwerk bouwen waarmee u zelf aan de slag kunt gaan, maar uiteraard is het ook mogelijk dat wij tevens de content voor uw site schrijven.

Social media

Communicatie via social media is niet meer weg te denken in deze huidige tijd. Vooral voor ZZP’ers kan dit een goede manier zijn nieuwe klanten te werven en/of zichzelf te profileren. Het kan echter een tijdrovende bezigheid zijn. Wij hebben ruimte ervaring opgebouwd in het gebruik van social media en kunnen deze activiteiten voor u uit handen nemen.

Advertentie exploitatie

Wij zijn verantwoordelijk voor de verkoop van advertenties van de sites die wij beheren. Mocht u interesse hebben in het adverteren op één van onze platforms, neem gerust vrijblijvend contact met ons op zodat we alle mogelijkheden met u kunnen bespreken.